Pupper. Spennende?

Dersom søkingen din etter pupper på nett har ført deg hit, så finner du ikke det du leter etter her. Tvert i mot, men les gjerne videre allikevel.

Jeg følte det var på sin plass nå, å kommentere min egen bloggpost her i selve posten, da ikke alle leser kommentarer. Denne posten var først og fremst en undring over at folk synes det er så utrolig spennende å se kroppsdeler på internett. Lite visste jeg at dette innlegget ville føre til hundrevis av treff hver eneste dag… Men, det beviser bare hele poenget mitt.

20/12-06 Victoria

Det er komisk, egentlig. Av alle de gode artiklene og tekstene som befinner seg på nettet, så er det visst pupper som er tingen. Se bare på bloggrevyen, her og her for eksempel. For en kort tid tilbake var det Tone Damili Aaberge som fikk gjennomgå, nå er det skiløperen Vibeke Skofterud, som sitter med hjertebank. Hennes private PC ble stjålet for noen år siden, og nå betaler hun prisen for å ta bilder og lagre på egen harddisk. Ja, så må vi ikke glemme Kåre Conradi og tissemannen hans, en sak jeg først syntes var litt morsom og deretter mente var bare tragisk. Men, felles for alle de nevnte, er at de ikke er så interessante at bildene vil være snakke-tema så lenge, selv om bildene nok vil leve sitt eget liv på nettet i mange år.

Hva er så spennende med pupper, egentlig? De aller fleste i et forhold har stort sett fri tilgang på hjemmefrontens pupper. Nå ser også jenter mer og mer pornografisk materiale på nettet. Dette i følge sannhetsformidleren Dagbladet i papirutgaven 10. desember.

Da jeg var alene hjemme en dag i helgen som var, ble jeg sittende ved PC-en. Skrev litt i bloggen, søkte etter SIMS2 i nedlastbar gratisversjon, men slimålene bak spillet har visst sikret seg godt, jeg fant det i alle fall ikke. Imidlertid fant jeg et annet spill, men synet bedro, jeg trodde det var The real stuff, men dette spillet het bare SIM. Uansett, jeg satte meg ned og spilte dette ganske kjedelige spillet en liten stund. Det gikk ut på at en mann skulle jobbe, studere, trene, drikke kaffe og være sosial, alt for å øke score på personlighet, intelligens, styrke, sjarm etc. Jeg ble ganske raskt svært så attraktiv, og fikk dermed lov til å gå på nattklubben. Der skulle man finne folk å snakke med etc, og jeg trykket på de rette knappene, og endte opp med å se toppløsbilder av jenter på skjermen. På noen av bildene stod de i en ganske latterlig positur, en slags kom og ta meg– stilling. Jeg fant det hele temmelig komisk.

Jeg avsluttet spillet og var på vei ut, men så var jeg ikke ute allikevel, men ikke på en svært så slesk side med spill for voksne, for å si det sånn. Man måtte i alle fall krysse av på en boks for at man var over 18 år, hvilket jeg ikke gadd, for da hadde vel PC-en min vært full av spam allerede. Jeg ble sittende en liten stund med åpen måpe-munn. Kall meg gjerne et gudsord fra landet og naiv til det idiotiske, men jeg var ikke klar over at voksne mennesker tydeligvis sitter og spiller spill med virituelle jenter, som man kan forme akkurat slik man vil, og dersom man spiller godt, så gjør de sikkert alt man ber dem om. Sitt! Ligg! Ta på deg selv nå!

Jeg lurer på: hvor spennende er dette? Kanskje er det noen av dere som har prøvd? Hva er det som er moro med å lage en data-jente med smal midje og store pupper og få henne til å rulle seg rundt og se på deg med store Bambi-øyne? Jeg skjønner det ikke. Du kan jo ikke ta på henne, uansett! Og, slik er det med puppebildene på nettet også. Bilder av pupper som er forbeholdt skjermen.

Reklamer

16 kommentarer

Filed under Uncategorized

16 responses to “Pupper. Spennende?

 1. Jeg ser jeg er blitt misforstått litt? Min bittelille post er et «oppgjør» med tittementaliteten vår. Huff, så ille det er at noen distribuerer bilder av Vibeke, og fy! så uinteressant det er med selve bildene. Etterfulgt av, «skulle gjerne tatt en titt likevel».

 2. Jeg mente ikke noe med posten din i det hele tatt 🙂 Var bare villkårlig valgt bloggpost på bloggrevyen, med V.S-tema 🙂 Bare litt tragisk at slike saker alltid er de mest leste på Dagbladet etc. Så, ikke noe spark i siden til deg!

 3. Og nå kommer du til å få masse treff på T.D.A-‘reppup’ også.

  På de verste dagene har jeg opp i mot 100 treff på den bloggposten som sender folk videre til tøyseposten om T.D.As ‘reppup’.

  Nei, folk har for lite å gjøre!

 4. Mennesket og spesielt menn er et lekende vesen, noen ganger tar leiken en pervertert form.

 5. Hehe, Undre: jeg tror kanskje bloggen min er såpass «sur» at folk skjønner at det ikke ligger puppebilder her:-)
  Sadie: Lek er bra, men det er så mange morsomme ting man kan gjøre som ikke inkluderer Virtual Jenny og andre helt loco ting 🙂

 6. Var innom den statistikk-siden, og det er ganske komisk hvilken magi ordet pupper har. Skulle ønske jeg kunne få litt besøk de dagene jeg skriver om ordinære ting også… 😉

 7. Jepp, det er nok magi. 😀

  *fnis*

  Dessverre er nok ikke de som i hovedsak er de som er interessert i se disse diverse ‘eneppup’ særlig til blogglesere ellers.

 8. Vic, dette funket, du er nå på andreplass over mest besøkte WP blogger i Norge i dag.

 9. Det er jo direkte latterlig, egentlig… Men, det er jo helt sant, og det er trist, og det var jo intensjonen. For, jeg skjønner ikke hva det er med folk, meg selv inkludert, når jeg kan finne så mye bra informasjon på nettet og ender opp med å klikke på en link som sier at Vibeke S. har mistet PC-en sin. Luciatoget så fint ut, Beate!!!

 10. Hjelp et dumt radiohode: Hva er «T.D.A-’reppup’»?

 11. Hei:-) Jeg tror det bare er Tone Damli Aaberge-pupper 🙂 Ikke noe mer spennende enn det !!

 12. OK. Jeg blir skremt av dette hysteriet. weblogg.no har vært nede noen dager, og det har ikke vært mulig å logge seg på og moderere kommentarer eller liknende. En eller annen var innom og la inn en kommentar på saken med adresse til et sted bildet kunne finnes. Og det lå ute i et døgn før jeg fikk logget meg på og fjerna adressen. I skrivende stund passerer jeg 3.000 sidevisninger i dag. Og jeg har passert 2.000 nye lesere i dag. De 2.000 kommer på toppen av de tidligere leserne. Gærne folk! Jeg søkte på google og fant min blogg på 3. plass hvis man søker på nakenbilde+skofterud. En syk, syk, verden! Stakkars jente.

 13. Jepp, forkortelsen var korrekt oversatt.

  😉

 14. Det er jo litt interessant at det er sånn at pupper har en sånn magisk virkning. Det er helt åpenbart kulturellt, i og med at det finnes kulturer som ikke har tabuer på pupper i det hele tatt. Og tabuet var jo også på vei ut på 70 og 80 tallet her i norge, men kom tilbake igjen. Utviklinga gikk feil vei!

  Jeg dobbla min egen besøkenderekord lett igår. Jeg fikk 1760 Unique Visitors, og 3888 pageloads. Det er jo jævlig mye. Det kjipe med det er at i sammenligning ser jo de dagene med 108 unique visitors hels usannsynlig døve ut. Så det er vel ikke bra i lengden, og gjør man sånn formye så ender man opp med å føle seg som peterandrej. Posten min var jo egentlig en bønn om at noen værsåsnill kunne sende meg bildene i e-postkassa mi. Det er det ingen som har gjort. Jeg har fortsatt ikke sett dem.

  Når det gjelder sånne lekke-bilder, så er det jo litt gøy med skandaler, ihvertfall sånne som _egentlig_ ikke _gjør_ noe. Gøyere med de to forrige selvfølgelig, konradi og hu dama. Og de bildene var det jo litt scwung over også, i motsettning til dette bildet (etter hva jeg hører). Lekki bilder har jo ofte litt ektere kropper på, og det er jo morsommere enn sånne photoshoppa silikon-greier som i de sleazy-websidene dine.

  Undre: «de som i hovedsak er de som er interessert i se disse diverse ‘eneppup’ særlig til blogglesere ellers.» dette tror jeg er feil. Bloggrevyen lister jo bare utgående linker derfra, og hvem leser bloggrevyen? Det er blogglesere, det.

 15. Ok. Elvis B.L:. Jeg skal modifisere meg noe.

  Grunnen til min overgeneralisering var at ‘eppup’-postene mine aldri har vært pinget på Bloggrevyen, så de som finner dem har søkt dem opp på Google etc. Og det er MANGE som har gjort det! Og alle som en har de nok blitt fryktelig skuffa da de ikke var å finne hos meg og når det har vist seg at bloggposten jeg linket til hos Klypa ikke bød på «varene» heller. 😉

 16. jeg blir faktisk litt sjokkert over hvor idiotiske spill som bli laget. ikke nok med at folk faktisk spiller slike spill, men tenk på at det har sittet folk i evigheter for å lage disse spillene også! herregud!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s