Hvorfor sykemeldt, Per Sandberg?

Nå kunne det jo vært fristende å snakke om at Rally-Sandberg har opptrådt full på Tinget.

Samtidig er det grenser for hvor tabloid denne bloggen skal utvikle seg til å bli.

per-sandberg.jpg

Men tilgi meg dersom jeg ikke skjønner dette her. Dersom Per Sandberg ikke var full, men bare rammet av akutt anfall av taletrang : hvorfor er han da sykemeldt i tre uker? Faktisk har jeg ikke noen forståelse for hvorfor en sykemelding er aktuell i denne saken i det hele tatt. Å ta fri, å ta permisjon; Det er ikke det samme som å få en lege til å sykemelde en.

Selv sier Per Sandberg at han nå vurderer å trekke seg. Han sier han har angret på at han gikk inn i politikken, og at saker som dette gjør refleksjonene om det «er verdt det» sterke. Jeg er ikke noen forkjemper for FrP, tidligere har jeg uttalt at jeg kommer til å flytte fra landet dersom FrP kommer i posisjon etter neste valg. Det er godt mulig jeg blir nødt til å finne meg en ny plass å bo, dersom jeg skal ta meningsmålingene seriøst.

Men, mitt syn på FrP til tross: denne harselleringen synes jeg ikke representanten Sandberg fortjener.

Interessant hadde det da vært, med en begrunnelse for sykemeldingen. Er det slik at mediefokuseringen på saken gjør Per Sandberg syk? Kryss i taket, folkens, men hvis sistnevnte er tilfelle er jeg rett og slett enig med Siv Jensen. Dette er å overdramatisere en liten hendelse. Igjen.

Reklamer

8 kommentarer

Filed under Blogger, Blogging, Meninger

8 responses to “Hvorfor sykemeldt, Per Sandberg?

 1. Full, eller ikke: 3 akevitt og en øl gjorde ham i alle fall synlig påvirket. Og det gjorde ham kritikkløs. Om vi legger til råkjøringen, kan det ikke utelukkes at mannen av en eller flere grunner er i psykisk ubalanse. Kanskje kvalifiserer det til sykmelding?
  Eller har partiet fått nok, og vil legitimere adferden i form av sykdom?
  Mange mulige teorier, men noen ganger er det greit å være «syk», noen ganger er man faktisk syk nok til ikke å skjøtte sin jobb godt nok. Og da kvalifiserer man til sykmelding. Og det er noe «depressivt» over uttalelsene hans akkurat nå. Han er ikke sitt vanlige jeg.

 2. Litt tabloidisering innimellom alt det andre gjør bloggen bedre synes jeg Victoria 🙂

 3. Jeg kikket på klippet, og konstaterer at SÅNN ser ikke JEG ut i fylla. Så dritings var han nok ikke. Og jeg synes Hagens og Jensens reaksjoner er mye morsommere. Så det var den vinklingen jeg valgte. 😀

 4. Hvis Sandberg var full, må han bare ha honnør for å ha gjennomført en fin tale. Er som regel rivende uenig med FRP, men i dette tilfellet klarte han seg fint.

  Men det er jo utvilsomt en god sak. FRP markedsfører seg som «lov og orden»-partiet, og må tåle litt tilbake. Skjønner at riksmedia kjører på. Men som sagt. Skjønner at riksmedia kjører på. Det er en god sak.

 5. Hehe, det hang ikke på greip det jeg skrev der. Comments etter julebord er dårlig taktikk:)

 6. Jeg forstod deg, luto 😀

 7. Conad

  Skjønner ikke helt hvordan våre folkevalgte synes det er greit å drikke alkohol for så å gå tilbake på jobb. Det er en oppførsel som er bannlyst ellers….. Og, Sandberg er ikke alene i den sammenhengen.

  Dette må da vel være misbruk av sykemelding? Burde ikke Sandbergs lege få en smekk over fingrene for å sykemelde en frisk mann (til nød litt fyllesyk, men dog)?

  Godt forbilde er dette ihvertfall ikke!

 8. Tilbaketråkk: Alkoholinkonsekvens? « ::: undreverset :::

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s