Litt katteblogging en fredag

Disclaimer:

Fikk nettopp denne på mail, helt ufarlig og på grensen til forfriskende. Vet ikke hvem som opprinnelig har skrevet dette. Tror det kan være greit med litt virtuell katteinfo nå.

Oppgradering fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0  

Til Teknisk Support 

I år oppgraderte jeg fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0. Etter kjø pet installerte Kone 1.0 seg selv i alle andre programmer.Det dukker nå opp så snart jeg starter pc’en, overvåker alle mine aktiviteter, og foreslår stadig vekk krevendetilleggsvare, som f.eks Barn 2.0, enda alle vet at DET programmet er dårlig utviklet.Kone-programmet tar mye tid,og bruker masse ressurser. Det er umulig å holde Kone 1.0 i bakgrunnen mens jegprøver å bruke noen av mine yndlingsprogrammer. Gamle programmer som Pokeraften 10.3, Fest 2,5 ogSøndagsfotball 5.0 virker ikke lenger. Dette st od det ikke noe om i produktspesifikasjonen for programmet.Jeg overveier å gå tilbake til Kjæreste 7.0, men jeg klarer ikke engang å avinstallere Kone 1.0. Kan dere hjelpemeg??

Hilsen Forvirret og Frustrert. 

Svar: 

Kjære FFProblemet ditt er veldig vanlig, mange klager over det samme, men det skyldes hovedsakelig en misforståelse.Mange menn oppgraderer fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0 fordi de tror at Kone 1.0 er et nytte – ogunderholdningsprogram. Der tar de fleste feil. Kone 1.0 er et styreprogram, designet for å styre alt. Det er umulig åfjerne Kone 1.0 og gå tilbake til Kjæreste 7.0 når det først er installert. Noen har prøvd å installere Kjæreste 8.0eller Kone 2.0, men har endt opp med flere problemer enn de hadde med Kone 1.0. Vi anbefaler at du beholder Kone1.0 og gjør det beste ut av situasjonen. Du kan eventuelt lese hele kapittel 6 i manualen «Alminnelige programfeil».Systemet vil kjøre perfekt så lenge du tar hele ansvaret for alle programfeil, uansett hva de skyldes. Det beste dukan gjøre er straks å skrive UNNSKYLD for at styresystemet skal gå tilbake til normalen.Kone 1.0 er et flott program, men det krever en høy grad vedlikehold.Du kan overveie å kjøpe mer software for å forbedre yteevnen.Vi anbefaler Blomster 2.1, Sjokolade 5.0, eller i ekstreme tillfeller Pels 2000.Men du må under ingen omstendigheter installere Venninne_i_miniskjørt 3.3.Dette programmet støttes ikke av Kone 1.0,og vil sannsynligvis få pc’en din til å plane helt ut.

Med vennlig hilsenTeknisk Support

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Babbel, Famileliv, Godt og blandet, Humor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s