Handler puppesøk om ensomhet?

Inne på dashbordet i WP-bloggen, ser jeg hva folk har søkt etter for å komme hit. Jeg synes jeg begynner å ane en sammenheng mellom nært forestående høytid og søk etter pupper.

For ganske lenge siden skrev jeg en kort liten post om at det kanskje ikke var så veldig spennende å bruke dagene sine på puppene til Vibeke Skofterud. Vi husker alle den saken, så til de grader hauset opp av media. Og av bloggere.

Det er omtrent akkurat ett år siden jeg la ut den posten, det var 13. desember 2006. Min da helt nye blogg fikk en all time high, kun slått av et av innleggene hvor jeg kritiserte Kristenblogg. Fra før jul i fjor og frem til nå, er puppeposten den som er blitt klikket på desidert flest ganger her inne på bloggen min.

Og jeg tror jeg har merket en sammenheng mellom jul+pupper, påske+pupper, og  17. mai+pupper. Dette er stunder hvor mange tilbringer tid med familie. Min lille mistanke er at ensomheten driver folk ut i puppejakten på internett. Og da må jeg nesten bare få beklage, for da har jeg kanskje gitt en del folk en ekkel følelse i mageregionen.

Handlingsforløpet slik jeg ser det for meg:

X søker etter «pupper». Kan hende også spesifikke idolstjernepupper, eller skiløperpupper.

X havner hos Victoria.

X Blir litt forvirret, det er ikke noen pupper på denne siden, bare masse kritikk.

X Blir litt mer lei seg enn h*n var i utgangspunktet og legger til «fitte» i søkefeltet også.

X havner da (jeg søkte for researchens skyld) og havner på et innlegg på nettet som heter: Sammenheng mellom store pupper og stor, slapp fitte?

Og da. Da tror jeg kanskje X bare går og legger seg. Desillusjonert, litt trist. Livet er hardt for den som jakter etter kroppsdeler på internett.

Hvis man ser bort fra de som søker etter slike ting bare for moro skyld, men fokuserer på de som faktisk sitter og surfer porr slik at de får gjort veldig lite annet. Hvis det nå er en sammenheng mellom det og tristhet, er den da:

Trist fordi man søker etter pupper på internett ?

eller

Søker etter pupper på internett fordi man er trist ?

Reklamer

12 kommentarer

Filed under Babbel

12 responses to “Handler puppesøk om ensomhet?

 1. Jeg blir like skuffa hver gang, hva skjer med verden når man ikke en gang kan finne en velfortjent 17-mai pupp!?

 2. Sørgelig, men jeg tror du er inne på noe. I hvert fall synes jeg singellivet er verst på den tida jeg ser for meg at det ville vært hyggeligst å ha en kjæreste. Det vil si helger, høytidsdager, påske- og sommerferie, jula.. ja og stort sett hele vinter’n for da er det så kaldt.

 3. zauerpomp

  Mer pupp til folket!

 4. Jeg tror folk som sitter og googler «pupp» er de samme som googler «tiss», «bæsj», «rumpe» og ler av bildene de får opp. Du var bare ikke-gøy. (Ja, jeg har venner som googler sånt)

 5. Ehh…. Virrvarr: Er det morsomt å søke etter bærsj? Snodige venner du har. 🙂

 6. Hei! Jeg takker for alle kommentarer, jeg har vært litt opptatt med hjemmeeksamen og har hatt bloggkarantene 🙂 Nærmer seg mål nå, og tror dette ble bra!

 7. Er det ikke bare å ta en tur på byen hvis man er på utkikk etter en pupp?

 8. Appopo bærsj, så er den store farsotten her borte på Berkeley å få alle vennene sine til å se «two girls and a cup»-videoen på youtube eller hjemmesiden deres. Ja du gjettet riktig. Bærsjeporno…

 9. Late subbe! Nå må du røske litt i vrangforestillingene dine her, jente. Ærlig talt 😉

 10. Marion: Hehe. Ja. Jeg må vel det! Men jeg har sittet med eksamener konstant siden fredag klokken 1200, og i dag tenkte jeg å rydde opp i både egne – og folkets – vrangforestillinger vedrørende julen. Det blir en ettermiddags/kveldsoppgave, for nå må jeg jobbe litt først 🙂

  Sigurd: filmen du nevner har jeg aldri hørt om, og jeg tror ikke jeg hadde gjettet riktig om jeg hadde fått en million 🙂

 11. Ja, tror det er litt ensome single desperate fyrer som jakter på pupper nå før høytiden.

 12. Kos deg med en pupp til jul 🙂 Huff, nå går det rundt i toppen. Eksamen i morgen. Skrive mer meningsfull post etter den er overstått, jeg. Nå er alle ideer langt borte fra hodet mitt. Tenker bare på regresjon. Såntnoe blir man dritkjedelig av. bare spør de hjemme hos meg.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s