Stormberg får det til! Hva med din bedrift?

Jeg takker for engasjement om Hegnar & Co og deres fremstilling av uføredebatten. Vil gjerne få reklamere litt for Stormberg. Kanskje visste du allerede at man kan få pant for gamle klær der? Men, de gjør mer enn å tenke på forbruksproblematikk.  

Se bare hva de har på sin hjemmeside:

Mange mennesker opplever det som stadig vanskeligere å komme inn på arbeidsmarkedet. Stormberg ønsker at også mennesker som vanligvis har problemer med å komme inn på arbeidsmarkedet skal kunne få seg jobb. Vi har derfor utarbeidet en handlingsplan for Inkluderende Arbeidsliv, som blant annet har som målsetting at 25% av de som rekrutteres til Stormberg skal være unge mennesker som av forskjellige grunner har hatt vanskeligheter med å komme inn på arbeidsmarkedet. Stormberg har i dag et meget dyktig team bestående av blant annet ufaglærte arbeidstakere, straffedømte og tidligere rusmisbrukere.

Dette er et godt eksempel – og jeg håper flere bedrifter følger etter. For, det er jo litt tullete, at avtaler om et inkluderende arbeidsliv lovfestes og snakkes om i festtalevendinger i den offentlige debatten, når verken det offentlige selv eller store deler av det private næringslivet ønsker å benytte seg av den kompetansen mange innehar, trøblete liv til tross.

Målet må jo være at dette blir like selvsagt arbeidskraft som all annen, men enn så lenge synes jeg det er helt flott at Stormberg bruker dette som en kombinasjon av omdømmebygging og samfunnsengasjement. Kan hende kan det bidra til å påvirke andre bedrifter også.

Reklamer

4 kommentarer

Filed under Hold deg oppdatert, Politikk, Samfunn, Samvittighet

4 responses to “Stormberg får det til! Hva med din bedrift?

  1. Dette er bra! Kjente ikke til Stormbergs filosofi, men er imponert. Så flott, håper mange kommer etter. 🙂

    Takk for at du skriver om dette, Victoria! 😀

  2. Jeg er også veldig imponert over dem 🙂 Kjenner ikke til alt de holder på med, men hvis du går inn på siden deres så ser du at de samarbeider med flere ulike organisasjoner.

  3. Hei Victoria og takk for stemmen i Bloggidol… 😉 Siden jeg ikke nådde helt til tops avsløres jo ikke min identitet der. Mine blogger er som regel ikke så politiske, men du er velkommen likevel.
    http://dengraahverdagen.blogspot.com/2008/01/har-vi-det-for-bra-eller-har-vi-det-for.html

  4. Takk for supert innlegg på Bloggidol 🙂 Så du hadde publisert innlegget ditt der, håper virkelig det blir lest av de som trenger å lese det 🙂 Ha en god dag!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s