Innkomne lenker i WordPress

Hva har skjedd med det som heter «innkomne lenker» inne i WP-dashbordet?

Tidligere så kunne jeg der se hvilke andre som hadde lenket til et av mine innlegg, mens nå kommer alle de nyeste postene fra flere av bloggene jeg leser rett inn som innkommen lenke, uavhengig av om de lenker til meg i bloggposten.

Hvorfor det?

Reklamer

9 kommentarer

Filed under Uncategorized

9 responses to “Innkomne lenker i WordPress

 1. Det har jeg også lurt på! Og jeg synes det er veldig ustabilt, plutselig er den som før igjen.

  Men det er ikke alle dem jeg leser, det er bare dem som har meg på bloggrollen eller der jeg nylig har kommentert, synes jeg. Kanskje det har med at jeg har en lenke på forsiden deres?

 2. Det skjer hos meg og – det kommer og går litt, varer stort sett bare en kort stund. Og det er kjekt synes jeg, for jeg oppdager linker til meg (i bloggrollen) som jeg ikke visste om.

 3. kamikaze: Ja, det kan godt hende at det er kun de sidene, for ellers ville jeg sikkert ha fått inn vilkårlige WP-blogger, og det gjør jeg jo ikke.

  Beate: Det har jeg ikke tenkt på 🙂 Det kan jo selvsagt være koselig å se!! Minner meg om at jeg er nødt til å ta en skikkelig sjau i blogroll-lista mi. Den er ikke helt up to date, for å si det sånn 🙂

 4. Ja, dette har jeg også sett og ikke funnet noen logisk svar på.
  Hmmm…hva kan dette være?

 5. Jeg tipper også at det har med bloggrollen å gjøre, for når jeg klikker meg inn på de lenkene og søker CTRL+F på nicket mitt finner jeg det som regel i bloggroll eller kommentarer.

  Synes egentlig ikke det skulle ha vært sånn, for man mister litt oversikten over hvem som faktisk lenker i et innlegg. Tilbake til det gamle sier nå jeg da. 🙂

 6. Det kommer og går hos meg også, så virker som om det er litt ustabilt for tiden? Jeg har som oftest de som har linket til meg i innlegg, men de andre slår inn innimellom.

 7. Jeg har bare gått igjennom linklisa mi og fjernet de som ikke lenger var i bruk. Nye har jeg ikke begynt å tenke på enda.

 8. Så kanskje er det ok som det er, av og på 😉 så finner man både innleggslenker og bloggrollslenker, bare man venter lenge nok.

  Nei, seriøst, jeg liker ikke dene ustabiliteten. Her om dagen forsvant topp innlegg fra dashbordet også. *streng kaze retter finger mot wordpress*

 9. Lurer på hvordan det blir med den nye versjonen WP, jeg 🙂 Kan kanskje hende de ikke klarer å rette slike småfeil, siden de forbereder den store overgangen?? Får litt sånn Y2K-følelse her, gitt.

  Og i dag, da. Med Obama og alt. Hurra!
  Nå burde jeg skrive oppgave, ikke sitte her med bablingsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s