Om Victoria

[Det var nå nettopp, da jeg forstod at jeg bare kan si at jeg er 29 år, ikke at jeg er en jente på 29 år – at det gikk opp for meg (på ekte) at jeg dermed slipper å forholde meg til problematikken i diskusjonen om hvorvidt jeg er en jente eller en dame. Foreløpig heller jeg til jente, om ti år blir det muligens smått patetisk. Jeg er usikker.]

Jeg er 29 år.

Jeg giftet meg i sommer med Supermann.

supermann

Sammen har vi ett barn, jeg har ett fra tidligere. Dersom vi hadde hatt navn på postkassa, kunne den ha vært veldig full av ulike navn. Veldig moderne familie, altså. Veldig fin familie. Vi bor i gammelt bryggerhus fra 1875. Der er jeg dronning.

Livet er fullt av skole, barn og jobbing, akkurat som mange andre har det. Men, vi setter av mye tid til å røle på kjøkkenet med god Valpolicella og har Backgammon-mesterskap om det meste.

Og Yatzy. Folk burde spille mye mer yatzy.

Familierekorder i yatzy:

Supermann: 347 poeng

Victoria: 340 poeng

(dette er litt negativt)

Vi spiller om det meste. Jeg kan vel ikke akkurat kalle meg noen god taper, skadefryd er den eneste sanne fryd.

Jeg liker å lese og jeg leser mye, men etter jeg begynte på skolen igjen er det blitt mindre tid til å lese skjønnlitterære verker, og sånn kan det jo ikke fortsette. Jeg fantaserer om å skrive mer selv, men det blir liksom ikke noe av. Jeg skriver jo blogg. Og noen andre artikler og fortellinger her og der.

Samfunnskritikken preget bloggen mer tidligere enn nå, men fremdeles inntar jeg vel tidvis nærmest rikssynserattituden. Men, jeg klarer det minst like bra som John Arne Riise og Åge Hareide.

Reklamer

13 responses to “Om Victoria

 1. Veldig fin, den nye bloggen din! Farger jeg liker 🙂 Og det siste avsnittet om deg passer på meg også. Håper du har en fin kveld!

 2. Hei Marion 🙂 Jeg har det bra! Men et eller annet er rart med denne bloggen, for som du ser i den siste posten er det store forbokstaver for hvert ord. Ikke Bra.

 3. Mona

  Hei!
  Sitter her sammens med Gabriel og Bendik,vi var først innom hans side,og videre måtte han vise meg din også.Koselig det:)Har ikke fått lest så nøye på din side,men det skal jeg gjøre:)

 4. Hei hei alle tre 🙂 Det står jo ikke så mye her ennå, men det er litt mer på http://vic.blogg.no. Flyttet derfra forrige helg. Morsomt med noe nytt.

 5. Du har forresten en veldig fin design på blogen din. Den er veldig oversiktlig og lett å finne frem i, med flotte fargevalg.

 6. Hei Iskwew:-) Det er bare en av malene til wordpress, og jeg ble veldig glad for at det var mulig å få noe som var fint, uten at jeg måtte kode selv etc. Det hadde det bare blitt tull av 🙂

 7. Morten M

  Hei og takk respons og hyggelig hilsen på min blogg. Er helt enig i det du skriver om org.endring. Hvorfor er helsevesenet og off. sektor så innmari skjermet, mens man i andre bransjer (også i statlig eide selskaper som f.eks Statoil og Hydro) får til dyptgripende endringer på relativt kort tid. Å være en vernet virksomheter er ikke spesielt hipt, spør du meg :). Jaja.

 8. Apropos ting du skriver om av og til: Sjekk ut den bloggen her

 9. Virrvarr, jeg får ikke lenken til å fungere??

 10. marius

  likte denne bloggen jeg. bra jobbet!

 11. Det var snilt av deg, Marius 🙂
  Takk for det!!

 12. Kjerstin Kjeverud

  Kjære Victoria!

  Beklager så mye at jeg ikke har skrevet noe her inne før å; det har bare vært så mye, så mye.. Ikke at jeg har bedre tid nå, klokka er jo 02.26…
  Men jeg syntes jeg bare «måtte», skrive, for jeg «skylder deg»- og disse sidene det!

  Har vært inne mange ganger før, og vilet skrive, men føler jeg ikke har hatt tid, eller noe fornuftig å ytre.. (Ikke at jeg har det nå heller.. Ordene bare kommer…!)

  Men ville bare si at du har fått til et kjempe- prosjekt/ sider på nett, og jeg er så stolt av deg, og stolt av å kjenne deg!

  Du er ei stjerne som lyser opp på himmelen for veldig mange! Inkl meg!

  Gla’ i deg!

  Klæm Kjerstin

 13. Kjerstin! Så veldig koselig av deg å skrive dette!! Du skulle bare visst hvor glad jeg er, og hvor stolt jeg er over å kjenne deg, du 🙂

  Glad i deg også!!
  Bli med over på de nye sidene, da!

  http://www.vicblogg.net

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s